English Macedonian

За НасМислиме дека Вие ќе сакате да работите со нас

 • Почетна
 • За Нас
 • ЕВРОМАК историја

  ЕВРОМАК e основана во 2000 година како увозно-извозна компанија во секторот на овошје и зеленчук. Следењето на основните принципи односно инвестирањето ви тимот, доставување на производите во беспкрекорна форма до последните потрошувачи и избор на пред се докажани производители ги достигна своите цели.


  Денес, ЕВРОМАК се грижи за клиенти, снабдувајќи ги со квалитетни производи. Нашиот тим е посветен на исполнувањето на овие потреби. Ние ке се потрудиме да ја заработиме вашата доверба и реализација на најдобрите производи и услуги во индустријата.

 • Безбедност на храната

  Безбедноста на храната станува се поважна. И со право е така. Корисниците треба да бидат во можност да му веруваат на производот што го купуваат. Така, ние имаме прогресивна квалитетна политика се со цел да се добие квалитетен производ на пазарот. Затоа ние сме прецизни во изборот на нашите производители. Производите во нашата компанија се заштитени во согласност со ISO и НАЅЅР.

 • Достапност

  Достапноста до нашите клиенти е една од нашите најголеми предности бидејки сме достапни 24/7 од причина што имаме локално царинење во нашата компанија.

Зошто да го изберете ЕВРОМАК? Ние ќе ви кажеме!

 • Бенефит за клиентите преку обезбедување одлична снабдувачка услуга, високо квалитетни производи и компететивни цени.
 • Бенефит за вработените, преку обезбедување на сигурно и пријатно работно место и можноста за пресонален и професионален развој.
 • Бенефит за снабдувачите преку вклучување во развојот на високо квалитетни и иновативни производи и преку обезбедување на можност за развој во Македонија и Европа
 • Бенефит за пошироката јавност преку работење одговорно и насочено кон природните и социјалните околини и преку респектирање на етничките и социјалните вредности во сите полиња на операција.
 • Евромак откупува и складира одредени количини на овошје и зеленчук и истите се достапни за клиентите во секој момент.
 • Клиентите се секогаш задоволни од високиот квалитет на стоката, брзината со која стоката ке им биде доставена, како и од вниманието кое им се посветува.
 • Цените на нашите производи се секогаш близу до тие на конкуренцијата, како и до пазарните цени.
 •  

  Селекција

  совршеност

  Широка понуда за разновидни видови на овошје и зеленчук, со флексибилно за промена на видовите и количините според потребите на клиентите.

  Прочитај повеќе

 •  

  Достапност

  во секое време

  Достапноста до нашите клиенти е една од нашите најголеми предности бидејки сме достапни 24/7 од причина што имаме локално царинење во нашата компанија.

  Прочитај повеќе

 •  

  Клиентите

  секогаш задоволни

  Клиентите се секогаш задоволни од високиот квалитет на стоката, брзината со која стоката ке им биде доставена, како и од вниманието кое им се посветува.

  Прочитај повеќе

 •  

  Конкурентни цени

  да ве издигнат горе

  Цените на нашите производи се секогаш близу до тие на конкуренцијата, како и до пазарните цени.

  Прочитај повеќе

Дали сакате да не контактирате?

Кликнете на копчете и ние ќе ве контактираме!КОНТАКТ!

Останете поврзани со нас!