English Macedonian
Природата, Нашиот најдобар подарок ЕВРОМАК Производство и продажба на овошје и зеленчук Кој сме ние!
Се што ви е потребно од Овошје & Зеленчук Продукти!
Ние нудиме голема вредност на нашите КЛИЕНТИ Бенефит за клиентите преку обезбедување одлична снабдувачка услуга, високо квалитетни производи и компететивни цени. КОНТАКТ
Од нива до трпеза! ЕВРОМАК

Ги следиме едноставните принципи!Доставување прозводи со највисок квалитет.

Продукти!

Контактирајте не денес!

Ако имате некои прашања слободно контактирајте не!

 •  

  Селекција

  совршеност

  Широка понуда за разновидни видови на овошје и зеленчук, со флексибилно за промена на видовите и количините според потребите на клиентите.

  Прочитај повеќе

 •  

  Достапност

  во секое време

  Евромак откупува и складира одредени количини на овошје и зеленчук и истите се достапни за клиентите во секој момент.

  Прочитај повеќе

 •  

  Клиентите

  секогаш задоволни

  Клиентите се секогаш задоволни од високиот квалитет на стоката, брзината со која стоката ке им биде доставена, како и од вниманието кое им се посветува.

  Прочитај повеќе

 •  

  Конкурентни цени

  да ве издигнат горе

  Цените на нашите производи се секогаш близу до тие на конкуренцијата, како и до пазарните цени.

  Прочитај повеќе

 • Доставувачи

  Бенефит за снабдувачите преку вклучување во развојот на високо квалитетни и иновативни производи и преку обезбедување на можност за развој во Македонија и Европа.

 • Транспорт

  Bo ЕВРОМАК функционира друштво за транспорт ЕВРОМАК ШПЕД кое врши испорака на стоката до вашата дестинација. Покрај испораката на нашата стока, ЕВРОМАК ШПЕД врши услуги и на други компании во меѓународниот транспорт.

 • Задоволни клиенти

  Евромак ги снабдува своите клиенти со високо квалитетно овошје и зеленчук. Широка понуда за разновидни видови на овошје и зеленчук, со флексибилно за промена на видовите и количините според потребите на клиентите.

Останете поврзани со нас!